Piipunhattu 10251

129,90 

Tuotekuvat ovat suuntaa antavia, tuotteen mittasuhteet saattavat poiketa kuvasta.

Soveltuu piipuille, joiden mitat ovat:

Levikevalu ja valun korkeus
Piipunhattu toimitetaan oletuksena levikevalulliseen piippuun sopivilla jaloilla. Mikäli piipusi on täysin suora, valitse valikosta “Suora: Ei valua.”

Mikäli piippusi levikevalun korkeus on yli 10cm, valitse valikosta “Korkea: 10-15cm” ja pakkaamme mukaan erikoiskorkealle levikevalulle soveltuvat piipunhatun jalat.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 100251-1 Osastot: ,

Kuvaus

Piipunhattu 10251 sopii savupiipulle, jonka leveys on 80-102 cm ja pituus 40-59 cm.

Suomipiipunhattu on helppo koota ja asentaa. Piipunhatut sopivat kaikille neliskulmaisille piipuille, myös piippuihin, joissa ei ole levikevalua. Mittaa vain piippusi koko ja valitse sopiva Suomipiipunhattu -mallistosta.

Tilausta tehdessäsi muistathan valita valikosta levikevalun korkeuden. Levikevalulla tai betonireunuksella varustettuihin savupiippuihin ei tarvitse tehdä ruuvikiinnityksiä hattua asentaessa. Piippuihin, joissa ei ole levikevalua (täysin suora piippu), piipunhatun jalat kiinnitetään ruuveilla piipun sivusta.

Suomipiipunhattu on muodoltaan kaareva. Kaarevuudella saadaan aikaan tukevuutta ja se toimii auran tavoin estäen lumen ja veden tulon piippuun. Kaarevuudella saadaan jopa parempi veto aikaan savupiipulle.

Materiaali Suomipiipunhattu pintaelementeissä on alumiini-sinkkiseos, jossa yhdistyvät alumiinin, sinkin ja teräksen parhaat ominaisuudet. Se kestää korroosiota kuin alumiini ja rasituksia kuin teräs. Alusinkki sopii parhaiten vaativiin olosuhteisiin. Piipunhatun tukikaaret ja jalat ovat kuumasinkittyä terästä.

Pakkauksen mitat
Korkeus: 1100mm
Pituus: 600mm
Syvyys: 70mm
Paino: 10kg
Kuinka mittaan piipun
  • a = leveys
  • b = pituus
  • c = valun korkeus